KONCEPT

ARKITEKTTEGNET TYPEHUS I UNIKT NORDISK DESIGN

Et Monomadehaus™ er et gennemført arkitektegnet prædefineret typehus. Tegnet og designet af Monomal ApS, og produceret og solgt som typehus.

Et monomadehaus er unikt

“Mono” er et præfiks, et ordled, der angiver at noget er enestående eller singulært. Monomadehaus er et eksklusivt, arkitekttegnet typehus med en simpel ydre form og et fantastisk overraskende indre. Her skaber de dobbelthøje rum i samspil med dagslys åbne rumlige forbindelser til det moderne familieliv. Vi kalder det Monomadehaus™, netop fordi vi har gennemtænkt det skarpe nordiske design, med et moderne og åbent indre. Du får en boligløsning, der er unik og arkitektonisk enestående, til en overkommelig pris– altså monomade. Du slipper for den lange proces og de mange beslutninger ved en individuel proces fra bunden, med et Monomadehaus, har vi tegnet og udviklet tingene på forhånd.

Vi har de bedste faglige kompetencer både inden for arkitektbranchen og inden for byggebranchen, dette er derfor fordelt på de rette faggrupper. Processen er enkel, koordineret og systematiseret – hvilket også afspejler sig til fordel for prisen, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

For at sikre, at dit Monomadehaus tilpasses præcis til dig og din familie, laver vi et opstartsmøde, hvor vi gennemgår og aftaler tilpasning til jeres personlige Monomadehaus. Her vil I i fælleskab tilpasse huset efter placering, behov og materialeønsker. Samtidig kvalitetsikres dit projekt, i sin arkitektoniske helhed. Vi kommer på et sådan møde ind på produktionen og opførslen af huset, da vi samarbejder med et dygtigt typehusfirma i Nordsjælland.

For priser kontakt os venligst pr. telefon eller mail.

Fra drømme til virkelighed

Monomadehaus er moderne helstøbte huse, som tager udgangspunkt det lyse nordiske design. Husene er oftest designet i den enkle, nordiske byggestil med lys, luft og rumlighed. For os er det vigtigt, at din stil kommer til udtryk, med de rette materialevalg og justeret planløsninger. Sådan får du også de mest optimale løsninger, der bedst muligt matcher dine individuelle præferencer og ønsker.

Husene findes som udgangspunkt i fire forskellige størrelser: 175 m2, 200 m2, 250 m2 og 300 m2, og tilpasses udvendig og indvendig efter personlig smag, men med materialemuligheder som er skarpt udvalgt til husene.

Husene

monomadehaus S plan st (1)
« 1 of 7 »

S

HUS S:

Kontantpris Jylland 2.935.000 = 14.975 pr. m2
Kontantpris Sjælland 3.315.000 = 16.913 pr. m2

Boligareal: 196 m2 (BBR 175 m2)
Værelser: 4
Badeværelser: 2
Energimærk: A
Antal rum: 13

monomadehaus M plan 1sal
« 2 of 7 »

M

HUS M:

Kontantpris Jylland  3.125.000 = 13.297 pr. m2
Kontantpris Sjælland 3.325.000= 14.148 pr. m2

Boligareal: 235 m2 (BBR 200 m2)
Værelser: 4
Badeværelser: 2
Energimærk: A
Antal rum: 13

monomadehaus L plan 1sal
« 2 of 7 »

L

HUS L:

Kontantpris Jylland  3.645.000 = 12.440 pr. m2
Kontantpris Sjælland  3.845.000 = 13.122 pr. m2

Boligareal: 293 m2 (BBR 250 m2)
Værelser: 5
Badeværelser: 3
Energimærk: A
Antal rum: 14

monomadehaus XL plan 1sal
« 2 of 7 »

XL

HUS XL:

Kontantpris Jylland 4.235.000 = 12.134 pr. m2
Kontantpris Sjælland 4.435.000= 12.707 pr. m2

Boligareal: 349 m2 (BBR 300 m2)
Værelser: 5
Badeværelser: 3
Energimærk: A
Antal rum: 14

Priserne er beregnet med udgangspunkt i specikation nedenfor

Specifikation

Materialevalg og standard specifikation

At vælge materialer til sit hus er en meget vigtig del af processen. Der findes et hav af materialer, og der kommer hele tiden nye til. Den gode sammensætning af materialer skal tilføre stoflighed til husets rum og gøre boligen personligt -til et hjem. Vi hjælper naturligvis med at sammensætte og tilpasse det rette udtryk der matcher det ønskede udtryk, behov og budget, således vi finder det helt rigtige materialevalg til jeres hus.

Galleri

  • grid-img-2
  • grid-img-11
  • grid-img-13
  • grid-img-7
  • grid-img-1
  • grid-img-15

Proces

Den optimale byggeproces

Vores huse bygges af Danhaus. Danhaus er Danmarks førende leverandør af præfabrikerede huse i træ og mursten, og har gennem mere end 30 år fremstillet tusindvis af huse til såvel eksport som til det danske marked. Husenes bygningselementer produceres på et moderne og automatiseret produktionsanlæg, der er baseret på robotteknologi. Det giver en minimal byggetid og et ensartet produkt af høj kvalitet med flotte flader. Processen for et Monomadehaus™ vil typisk se ud som følger.
Processen inddeles i tre faser. Første fase vil indeholde en samtale om dine behov samt en forventningsafstemning og planlægning af dit hus. Herefter følger anden fase, hvilken vil være baseret på projektering og ansøgning. Her bliver de formelle anordninger klargjort og kommunen vil også her skulle godkende projektet. Den sidste proces er bygningsprocessen, den estimerede tid er skrevet ovenfor under vores hustyper, men vil være variabel alt efter hustype og størrelse.

 
 

Tegnestuen Monomal ApS