TEGNESTUEN

Tegnestue der tegner funktionelle og æstetiske bygninger:

Leder du efter en tegnestue, der kan tegne dit drømmehus? Så er du kommet til det rette sted. Monomadehouse kan tilbyde et arkitekttegnet hus for boligejere i hele Danmark.

Vi er bevidste om, at bygningers og rummenes kvalitet har en stor betydning for vores mentale og fysiske velbefindende. En bygning skal forbedre den måde vi lever på, den skal udfordre, og så skal den ikke mindst inspirere.

Unik og god arkitektur opstår i tæt samarbejde med vores tegnestue og bygherre, hvor vi danner rammerne for projektet og sætter fokus på dine ønsker og drømme.

Sådan arbejder vores tegnestue

På vores tegnestue har vi udviklet en arbejdsmetode, der tager udgangspunkt i en programmatisk analyse, hvor vi fletter stedet, omgivelserne, dine ønsker og behov samt materialerne sammen. Gennem den efterfølgende proces tager vi ansvar for at udvikle en unik rumlig identitet.

Når vi arbejder, er der meget, vi tager hensyn til. Det gælder både omkostninger for dig som bygherre samt æstetik og funktionalitet. Vi varetager både store og små opgaver, men uanset opgavens omfang er det altid vores fokus som tegnestue at sikre velfungerende og spændende miljøer med et vellykket design, hvor mennesker lever og færdes.

Vi arbejder med at skabe både mental og økonomisk merværdi. For eksempel kan en arkitekttegnet villa eller et arkitekttegnet sommerhus være mere værd og nemmere at sælge efterfølgende, fordi løsningerne, karakteren og sammenhængene rækker længere ud, end blot hvad der er moderne lige nu.

Vi tilbyder kompetent og uafhængig rådgivning, som har til formål at skabe tryghed i processen.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Vores priser afhænger i høj grad af dine individuelle ønsker og behov til det nye hus. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores tegnestue kan hjælpe dig med at tegne et nyt hus, eller ønsker du at indhente et tilbud med en skræddersyet pris, er du velkommen til at kontakte os for et indledende møde.